Info om dräkterna

De flesta av dräkterna är unika och handsydda paljett för paljett i Brasilien. Vi hyr även ut kläder och hattar som vi själva har tillverkat.

Storlekar

Storlekarna varierar mellan x-small till large för kvinnor och för män mellan small till xx-large. Plaggen är måttbeställda för olika dansare och musiker, många av dem är därför ej utmärkta med storlekar, utan måste provas ut på plats.

För damerna

Paljettdräkterna för kvinnor består oftast av en handsydd paljettdräkt ungefär som en hel baddräkt med tillhörande paljett handskar, halsband och en hög plymhatt.

De flesta klänningarna är handsydda med eller utan paljetter och har hatt eller någon slags huvudbonad, vissa har också handskar och halsband.

Observera att dräkterna kan vara något slitna även om det ej syns på bilderna.

För herrarna

För herrar har vi samba/carnevalsskjortor med hatt och byxor. Ett stort antal vita frackar med silverdekorationer och höga paljetthattar finns också att stajla med.

Observera att dräkterna kan vara något slitna även om det ej syns på bilderna.

Karnevalen i Rio

De flesta dräkter har används i olika showsammanhang i Sverige och utomland. Från Rio´s heta karnevaler, showhouses till 5-star hotell i Oman och Dubai. Små exklusiva Jazzklubbar i Istanbul och vintriga skidanläggningar i Sverige. Kungafester, Prinsessbröllop, mingel-kändisfester, Nobelmiddagar, musikfestivaler och teatrar.

 

Yes precis!!

Tänk om dräkterna kunde tala, vilka fantastiska historier vi kunde få ta del av.

Nu är din tur att hitta någon unik scendräkt som kan passa just dig och bygga vidare på historien.